eniganget

 Årsta Havsbad Samfällighetsförening söker arbetsledare till våra sommarungdomar för sommaren 2020. Vi behöver er hjälp för att kunna erbjuda våra ungdomar ett meningsfullt sommarjobb. Vi söker arbetsledare till nedan perioder:

Första perioden är veckorna 25 och 26.

Andra perioden är veckorna 27 och 28.

Tredje perioden är veckorna 29 och 30.

Fjärde perioden är veckorna 31 och 32.

Extra period är veckorna 24 och 25.

Extra period är veckorna 33 och 34.

Anledningen till att vi söker arbetsledare är att vår tillsyningsman och gubbsen är i åldersspannet nära riskgruppen och känner därför inte att de kan utföra detta uppdrag denna sommaren.

Vi ämnar ha fyra sommarungdomar per period och då med en arbetsledare. Med rådande situation i samhället så har vi fått fler ansökningar än normalt och vi vill skapa meningsfulla arbetsuppgifter för våra sommarungdomar.

För att skapa bra förutsättningar så ämnar vi att upprätta ett anställningsavtal och information till sommarjobbar och deras vårdnadshavare hur vi ska kunna genomföra detta uppdrag i enlighet med Folkhälsomyndighetsmyndigheten. Vi kommer även att diskutera om vi ska anskaffa varselvästar till alla med tex texten ”Håll avstånd 2 METER”. Vi diskuterar även att ha en information till alla sommarjobbar från en boende i Årsta Havsbad som har varit sjuk i COVID-19 väldigt länge och vederbörande tillhör inte riskgruppen.

Ni kommer att få en genomgång av tillsyningsmannen och annan information som ni behöver för att utföra ert uppdrag.

Ersättning 150Kr per timme utgår.

Maila ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. och skriv Arbetsledare på ämnesraden och ange vilken period/perioder ni kan arbeta. Vi behöver ha er ansökan innan måndagen den 11 maj då vi har styrelsemöte på kvällen.

/ Styrelsen Årsta Havsbad Samfällighetsförening