Ref. styrelsemöte 19/6 2023

Marianne och Tomas informerade om att vi nu helt och hållet övergår till Länsförsäkringar och då sagt upp Trygghetsavtalet med Villaägarna men i stället tecknat ett avtal om Styrelsestöd med Villaägarna, vilket betyder att vi har kvar den service det innebär med juridiskt stöd mm.

Styrelsen tog beslut om att ge jourtillägg för 1 p/helg av tillsynsman och gubbs under den tid som Haninge kommun står för 75 % av kostnaderna, 15/6-15/8.

Styrelsen har genom Marianne välkomnat TM bageri och klädbutiken Oopsi med blommor och önskat dem lycka till i sommar.

Den som vill ha p-brickor kan antingen besöka expen varje onsdag mellan kl 18.00 och 18.30 fram t o m 16 aug. eller beställa via hemsidan.

Det byggs lite här och där i Årsta Havsbad och våra vägar blir belastade av tung trafik. Fastighetsägaren är den som ansvarar för att vägarna återställs och att helst omlastning sker vid närmast stor parkering.

Bryggbesiktning har skett och Tillsynsman med gubbs har fått många arbetsorder för att reparera och tillse att bryggorna och badstegar är i gott skick.

Dykning har skett vid våra bryggor och det ”skräp” som hittats har tagits om hand av gubbsen.

Den uppmärksamme har sett att våra soffor och bänkar blivit som nya efter en intensiv insats av gubbsen inför midsommaren.

Detaljplanen gicks igenom så alla styrelseledamöter vet vilka regler som gäller.

I slutet av Havsbladet finns en informativ artikel om vår detaljplan och anläggningsbeslut skriven av Ingela Dahlin. Väl värd att läsas.

Om någon saknar Havsbladet finns tidningen att få onsdagskvällar, då expen är öppen mellan 18.00 och 18.30.